Sbírka souvztažností pro nestátní neziskovky - Pelikánová, Anna (Grada, 2016)
Bez této knižní pomůcky se neobejdete, jste-li účetním či ekonomickým pracovníkem v nestátní neziskové organizaci! Publikace je uceleným přehledem účetních souvztažností pro nestátní neziskovky. Základem je maximální postižení ekonomické podstaty jednotlivých účetních případů hospodářské praxe.
Keywords: Daně