Novinky v gastroenterologii a hepatologii II - Špičák, Julius (Grada, 2017)
Naši přední odborníci z oboru sepsali nové poznatky v gastroenterologii a hepatologii. Bohatě dokumentovaná kniha je již tradičně porovnatelná s předními světovými publikacemi stejného zaměření.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie