Uzdravte svou duši Cesta k vnitřní svobodě a zdravým vztahům - Helingerová, Marta (Alferia, 2018)
Zkušená psycholožka vám pomůže zorientovat se ve vaší životní situaci, nezdravých vztazích a destruktivním chování a ukáže vám, jak své zkušenosti využít pro svůj růst. Jak si k sobě vybudovat zdravý vztah, jak najít pozitivní přístup k sobě samému a získat přirozenou sebejistotu a sebeúctu.
Keywords: Partnerské vztahy; Psychologie pro každého; Úspěch a motivace; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina