Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - Pok, Jakub (Grada, 2017)
Naučte se 100 slovíček za hodinu se známým trenérem paměti Jakubem Pokem! Zapomeňte na biflování slovíček, jde to i jinak. S novou revoluční metodou slovíček v příbězích se budete učit cizí jazyky efektivně a ještě se u toho pobavíte. Pokud nechcete trávit stovky hodin nad učebnicemi bez valných výsledků, je tato metoda přesně pro vás!
Keywords: Angličtina; Němčina; Ostatní jazyky; Úspěch a motivace