Dílnička U šesti pružinek Adventní pohádky s omalovánkou - Hladký, Marek (Bambook, 2017)
Zpříjemněte si předvánoční čas pohádkou a malováním! Rodina šikovných skřítečků vám ve svých pohádkách připomene, co je o svátcích nejdůležitější. Kromě pohádek v knížce najdete i omalovánkový adventní kalendář, který všem nedočkavcům pomůže zkrátit čekání na Vánoce.
Keywords: Pohádky