Pan a paní Skřítečkovi Vánoční pohádka - Švejdová, Vlasta (Bambook, 2017)
Nechte si vyprávět velký vánoční příběh plný malých kouzel, sladkých snů a dobrých skutků, který půvabnými ilustracemi doprovodila ilustrátorská legenda Vlasta Švejdová. Dobrotiví skřítečci dokážou ve své útulné dílničce ohromné věci. Hezké Vánoce!
Keywords: Pohádky