Jedeme na výlet do knížky Magický autobus - Hladký, Marek (Bambook, 2017)
Nasedněte do kouzelného duhového autobusu a vydejte se na cestu do knížky! Než vznikne kniha, dá to práci. V knížkách totiž řádí skřítci Překlípek a Šmodrchálek, kterým je potřeba napravit hlavu. Aurélii, Lojzíčkovi a řidiči Václavovi se to nakonec podaří. Kam je zaveze duhový autobus a jak se popletení skřítci nakonec napraví?
Keywords: Příběhy, deníky