Jak nalézt a rozvíjet sportovní talent Průvodce sportováním dětí pro rodiče i trenéry - Perič, Tomáš (Grada, 2019)
Jak mám jako rodič poznat, jaký sport se pro mé dítě hodí a bude ho bavit? Je to sice na delší povídání, ale pojďme na to! V první řadě si řekneme, jak se děti vyvíjejí a proč je pro ně sport důležitý. Vysvětlíme si, jak poznáme, pro jaký sport má dítě předpoklady a ukážeme, jak vybrat dobrý trénink.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Rodičovství; Děti a sport