Sportovní výživa do kapsy nejen pro fitness a kulturistiku - Mach, Ivan (Grada, 2017)
Kulturistika a fitness jsou sportovní odvětví, ve kterých hraje rozhodující roli výživa nehledě na to, zda se jedná o kondiční či výkonnostní formu. V knize naleznete přehled všech nejdůležitějších informací, které vám pomohou najít cestu ke správné sportovní výživě.
Keywords: Fitness a kondice; Výživa