Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Katz, Ellix, Sandor (Alferia, 2021)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.
Keywords: Harmonie těla a duše