Muž, který nevrhá stín - Petrov, Vadim (Cosmopolis, 2016)
Román Vadima Petrova Muž, který nevrhá stín je fikce s prvky thrilleru založená na autentických životních zkušenostech.
Keywords: Krimi, detektivky