Žena 60+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2016)
Lehké pocity melancholie a husí kůže z rostoucího počtu svíček na dortu? Ale kdeže! Konečně nemusíte dělat tolik věcí! Vítejte v nejlepších letech! Tato knížka plná kouzelného humoru a vtipných ilustrací zaručeně pobaví každou ženu. Ať už je vaší maminkou, babičkou, kamarádkou nebo kolegyní.
Keywords: Humor; Dárkové knížky