Probuzený milionář Odhalte tajemství přitažlivosti peněz - Vitale, Joe (Alferia, 2017)
Všechno, co potřebujete vědět, abyste své sny proměnili v realitu, najdete v této knize. Spoluautor bestselleru a filmu "Tajemství" vám v ní odhalí zákon přitažlivosti peněz. Probuďte v sobě vášeň, ujasněte si svůj záměr, uzdravte svůj vztah k penězům a začněte si vydělávat tím, co milujete.
Keywords: Uvědomělý život; Úspěch a motivace