Zakázaná slova 3., doplněné a upravené vydání - Doležal, Antonín (Grada, 2017)
Již třetí vydání velmi populární knihy - nové pasáže tvoří více než čtvrtinu textu. Že se vůbec nejedná o knihu vulgární, zjistíte, až ji otevřete a alespoň kousíček si z ní přečtete. Zasmějete se, poučíte a možná se i přestanete červenat.
Keywords: Medicína pro veřejnost