Spiroergometrie v kardiologii a sportovní medicíně - Homolka, Pavel (Grada, 2020)
Poprvé v domácí literatuře v tomto rozsahu vychází komplexní monografie o metodě, která má uplatnění v kardiopulmonální diagnostice, kardiovaskulární rehabilitaci a ve sportovní medicíně.
Keywords: Kardiologie, angiologie