Lži století které znají jen zasvěcení - Schrang, Heiko (Alferia, 2017)
Autor předkládá informace, které nahánějí hrůzu, ale měli bychom je znát. Ukazuje, jak současní "vůdci světa" za přispění médií ovládají běžného člověka pomocí strachu, pocitů viny či závislosti na majetku. Mimo to ale také ukazuje cesty, jak se z této pasti mocných vymanit.
Keywords: Historie; Úspěch a motivace