15 věcí, kterých se musíte vzdát, abyste byli šťastní - Saviuc, D., Luminita (Grada, 2016)
Tato inspirující a citlivě napsaná kniha vám dovolí vzdát se navyklých myšlenkových zlozvyků a dosáhnout opravdového štěstí a života svých snů. Nechte za sebou minulost a vydejte se hledat vlastní pravdu. Přestanete se bát změn, získáte sebevědomí a pocítíte hlubokou lásku k životu.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení