Pracujeme se dřevem základní příručka (5., přepracované vydání) - Patřičný, Martin (Grada, 2017)
Páté vydání této úspěšné publikace je jasným důkazem toho, že dřevo je materiál, který je nám blízký a rádi se jím obklopujeme. Pro ty z vás, kteří si chtějí na dřevo "sáhnout", vyrobit vlastníma rukama něco svého, připravil autor návod, jak ho zpracovávat, aby se stalo poslušným materiálem.
Keywords: Hobby