Fyzikální léčebné metody pro praxi - Navrátil, Leoš (Grada, 2019)
Moderně pojatá publikace sepsaná našimi předními odborníky seznamuje čtenáře se současným stavem a využitím fyzikální terapie včetně nejnovějších poznatků např. z oblasti robotické rehabilitace. Kniha je určena jak studentům lékařských a zdravotnických fakult, biomedicínského inženýrství, tak i odborníkům v praxi.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník