Léčba bolesti v primární péči - Rokyta, Richard (Grada, 2018)
Praktická publikace, která je určena všem lékařům prvního kontaktu, ale využít ji mohou lékaři téměř všech typů pracovišť a téměř všech odborností. Týká se symptomu či příznaku, který je nejčastější a doprovází naprostou většinu nemocí od počátečního do terminálního stadia.
Keywords: Ostatní lékařské obory