Provedu! - X., Martin (Cosmopolis, 2016)
Třicátá a čtyřicátá léta dvacátého století. Nad Evropou se stahují černá mračna a nikdo netuší, kam se bude vývoj událostí ubírat. Zpravodajci evropských zemí rozehrávají své hry, Reinhard Heydrich začíná ukazovat, co je vlastně doopravdy zač, a v některých Češích klíčí myšlenky na odplatu.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy