O dracích a Sedmi - Tereza, Kadečková (Golden Dog, 2022)
Trápí vás kašel, rýma nebo bolest hlavy? Žaludeční vředy, slabé srdce či diabetes? Bojíte se rakoviny? Každé známe nemoci vás zbaví RUDÝ ZÁZRAK™.* Schizofrenie je minulostí. Únava nepřijde ani po dvou dnech bez spánku. Alergie vám budou cizí. Stačí tři tabletky denně. RUDÝ ZÁZRAK™ porazí každý neduh. A nejlepší na něm je, že nemůže nikdy dojít. * Možnými vedlejšími účinky jsou ztráta hmotnosti, chuti a přirozené imunity.
Keywords: Sci-fi, fantasy