Čarodějka - Čáp, Martin (Cosmopolis, 2016)
Oxana je žena jako každá jiná - se stejnými strastmi i radostmi. Jediné, co ji od nás, normálních žen, odlišuje, jsou její čarodějné schopnosti. Někdy svými kouzly sobě i ostatním trochu vypomůže, občas i někoho vytrestá, ale s trápením s muži a s rodinnými starostmi jí ani kouzla nepomůžou...
Keywords: Romantika, romány pro ženy