Základní chirurgické techniky a dovednosti - Ihnát, Peter (Grada, 2017)
Základní učebnice pro mediky a mladé lékaře začínající svou odbornou praxi v některém z chirurgických oborů. Publikaci ocení rovněž sestry specialistky. Jednoduchá, přehledná a mimořádně didaktická kniha je doplněna 70 barevnými originálními fotografiemi a schématy.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie