Rukověť dobrého interního lektora pro efektivní vzdělávání ve firmách a jiných organizacích - Kazík, Petr (Grada, 2017)
Jak zvýšit atraktivitu vzdělávání a přitáhnout zájem posluchačů? Jak efektivně tvořit a realizovat rozvojové aktivity? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v knížce určené interním lektorům - specialistům a odborníkům ve firmách, kteří vedle toho školí své kolegy a předávají jim své znalosti.
Keywords: Personalistika; Komunikační dovednosti