Astrologický kalendář do roku 2020 Jací jsme a co nás čeká - Hrbek, Antonín (Alferia, 2016)
Mimořádná příručka z pera renomovaného astrologa seznamuje čtenářky s osobními vyhlídkami na následující roky. Díky ní zjistíme, jak se nám bude dařit v osobním životě, v práci, co nás čeká ohledně zdraví i peněz.
Keywords: Sebepoznání