Svíčky výroba a zdobení - Šabatka, Jaroslav (Grada, 2017)
Postupy domácí výroby svíček autor doplnil a rozšířil o nové zajímavé techniky. Novinkou jsou návody na zhotovení neobvyklých víceknotých svíček a nových gelových, které při hoření nezapáchají ani nedýmají.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky