Podivná hra - Pospíšilová, Zuzana (Cosmopolis, 2017)
"Miluji tě, jsi má vysněná žena." Jedna věta z internetové diskuse Karle nadobro změní život. Někdo ji sleduje. Neustále a systematicky ji děsí. Proč? Kdy skončí ty neúnosné měsíce, kdy je sama jen se svým strachem? Dozví se, kdo je ten neznámý stalker? A co víc, podaří se jí přežít? Nebo je to všechno jen její paranoia...
Keywords: Krimi, detektivky