Manželé, kteří ukradli atomovou bombu Pravda o případu Julia a Ethel Rosenbergových - Schneir, Walter (Cosmopolis, 2016)
Znovuotevření známého případu, který řeší zbývající záhady a otázky ohledně případu Rosenbergových, popravených v roce 1953 za špionáž a předání klíčových informací o výrobě atomové bomby Sovětskému svazu.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Dějiny