Jak se dělá jazz - Fiala, Vít (Cosmopolis, 2016)
Ať už jste milovníci a znalci jazzu, nebo je váš zájem o tento hudební žánr jen nahodilý, svérázný knižní průvodce jazzového hudebníka a skladatele Víta Fialy vás jistě pobaví, nenápadně vzdělá a navíc nechá nahlédnout do zákulisí muzikantských vztahů. Knihu doprovázejí autorovy kreslené karikatury.
Keywords: Humor, satira; Memoáry, osobnosti a osudy