Umění řízení digitálních projektů - Hromek, Michal (Grada, 2025)
Staňte se expertem na řízení digitálních projektů a proměňte neúspěch v úspěch! Inspirujte se praktickými případy. Naučte se své projekty dotahovat do konce, zmodernizujte procesy, zefektivněte služby a udržte krok s online světem. Tohle není jen kniha o řízení projektů. Je to klíč k úspěchu v digitálním světě, kde každý krok rozhoduje.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management; Management v informační společnosti