Radčina kuchařka bez lepku 2 Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec - Vrzalová, Radka (Grada, 2017)
Další díl úspěšné Radčiny kuchařky bez lepku je na světě! Nová dávka bezkonkurenčních receptů, nové kulinářské nápady, nová vlna inspirace. Hranice zdánlivého omezení je opět překročena. Celiakie, alergie na lepek či alergie na laktózu již nemusí být strašákem.
Keywords: Kuchařky; Výživa