Příběhy stromů Co nám o sobě vyprávějí... - Wohlleben, Peter (Grada, 2017)
Stromy nás obklopují jen zdánlivě tiše a němě. Buky, jabloně i ostatní druhy ve skutečnosti komunikují nejen mezi sebou navzájem, ale i s námi - pokud dokážeme porozumět jejich jazyku. Naučí nás podle růstu, stavu listů nebo kůry poznat, jak se jim daří, co jim schází a jak jim můžeme pomoci. Stačí se pozorněji v lese rozhlédnout...
Keywords: Zahrada