Stvoření světa Biblické příběhy - zajímavé pokusy - kreativní tvoření - zábavné hry a úkoly - Miklós, Malvina (Bambook, 2017)
S pomocí biblických příběhů o stvoření světa si zábavnou formou vytvoř svůj vlastní svět, zajímavé pokusy, nápady a hry ti pomohou vše pochopit.
Keywords: Čtení s poučením; Encyklopedie a naučná