Cvičení na bolavá záda Druhé, rozšířené a doplněné vydání - Stackeová, Daniela (Grada, 2018)
Rozšířené vydání úspěšné publikace je určeno pro všechny, kteří chtějí předejít bolestem zad nebo si od nich ulevit a slouží jako návod, jak postupovat při cvičení proti bolestem zad. Metodika popsaná v knize je originálním postupem, který vznikl na základě přístupů užívaných ve fyzioterapii a ve zdravotní tělesné výchově.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink; Zdraví a životní styl; Fyziatrie, rehabilitace, balneologie; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník