Příběhy z jižních Čech - Toulava Jak se Mates toulal ke štěstí - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2016)
Úžasné vyprávění z krásného kraje Toulavy, zahrnujícího Táborsko, Milevsko a Sedlčansko, kterým na své cestě za štěstím prochází krajánek Mates.
Keywords: Příběhy, deníky