Ruční zbraně jednotek speciálních sil 2001-2015 - Neville, Leigh (Grada, 2017)
Autor této knihy se na špičkové zbraně dlouhodobě specializuje a má přístup do míst, kam se jen tak někdo nedostane. Stejně tak k informacím, které jen tak neleží někde na ulici, proto se dozvíte množství faktů a detailů, k nimž je jinak velmi obtížné se dostat. Jako bonus přidal spoustu kvalitních fotografií.
Keywords: Militaria