Pomeranče v podprsence Příběh o holkách pro kluky a o klucích pro holky - Březinová, Ivona (Bambook, 2017)
Může se do kluka s trapným jménem vůbec někdo zamilovat!?Medard Koukol je blázen do chemie a do Markéty. V jeho srdci je zaděláno na výbuchy podobně jako v jeho utajené laboratoři. City jsou zkrátka ta nejtřaskavější sloučenina a rovnici na opětovanou lásku zatím žádný chemik neobjevil.
Keywords: Příběhy, deníky