Úspěšná nezisková organizace 3., aktualizované a rozšířené vydání - Medlíková, Olga (Grada, 2017)
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky se nově věnuje pravidlům fungování správní rady, přináší novinky v oblasti legislativy a radí, jak oslovovat dárce a sponzory a získávat je pro záměry organizace.
Keywords: Podnikání a management; Veřejná správa, neziskové organizace