Marketingová komunikace v místě prodeje POP, POS, In-store, Shopper Marketing - Jesenský, Daniel (Grada, 2017)
Plnobarevná publikace kolektivu renomovaných autorů se věnuje mladé a stále významnější disciplíně komerčních komunikací - marketingové komunikaci v místě prodeje. Kniha je pojata velmi prakticky, zároveň však vychází z mnoha děl a výzkumů z celého světa. Je proto vhodná jak pro odborníky z praxe, tak i akademickou veřejnost.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej