Opráski zhistorje svjeta ževlička, ježíž apár kikotú - jaz (Grada, 2016)
Světová historie se konečně dočkala důstojného ztvárnění. Histrický ústaf se tentokrát zaměřil na náboženství, antickou historii nebo světový pokrok. Vědci zabrousili do středověku i novověku, revolučních časů i šedesátých let minulého století.
Keywords: Komiksy; Humor, satira