Smoothie bowls Misky plné zdravých dobrot - Maranik, Eliq (Grada, 2017)
Už jste slyšeli o novém trendu v přípravě smoothie? Dáte je do misky a promícháte s ovesnými vločkami, se semínky, zeleninou, čerstvým či sušeným ovocem nebo s čokoládou. Vaše oblíbené smoothie se jako mávnutím kouzelného proutku změní ve skvělé jídlo, výživné a velmi zdravé!
Keywords: Kuchařky; Výživa