Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné 2., aktualizované a rozšířené vydání - Pavloušek, Pavel (Grada, 2017)
Chystáte se vysadit pár keřů révy vinné na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat? V této praktické příručce najdete všechny podstatné operace a úkony, které musíte udělat, abyste vypěstovali zdravé keře, které budou plodit atraktivní a sladké hrozny.
Keywords: Zahrada