Choroby a škůdci na zahradě identifikace, prevence a ochrana - Rod, Jaroslav (Grada, 2017)
Bohatým obrazovým materiálem a užitečnými informacemi vybavená kniha na slovo vzatého odborníka a rostlinolékaře vám pomůže identifikovat zdravotní problém rostlin a usnadní volbu ochranných a preventivních opatření proti chorobám a škůdcům na zahradě.
Keywords: Zahrada; Zahradní rostliny