Moderní řízení hotelového provozu 5., zcela přepracované vydání - Beránek, Jaromír (Grada, 2016)
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám.
Keywords: Pohostinství