Ema a jednorožec - Tajemství krystalu Napínavý příběh o velkém kamarádství! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2016)
Napínavý příběh o velkém kamarádství! Ema je úplně normální holka, která má stejné starosti jako její vrstevnice. Keira je bájný jednorožec z jiného světa, má kouzelný roh a umí lítat. Tentokrát budou společně pomáhat slabším a zachraňovat celou bájnou Říši snů.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy