Ema a jednorožec - Kouzelný roh Úžasný příběh o velkém kamarádství! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2016)
Ema je normální holka, která má stejné starosti jako její vrstevnice. Keira je bájný jednorožec z jiného světa a je zakletá, protože byla velmi namyšlená a pyšná. Jediná Ema může její kletbu zlomit, ale neví jak... Mezi Emou a Keirou začíná neobyčejné přátelství spolu s úžasným dobrodružstvím.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy