Obrněný transportér OT - 810 historie, takticko-technická data, modifikace - Frýba, Jiří (Grada, 2017)
V knize se seznámíte s historií německých polopásových obrněných vozidel v Československu po 2. světové válce, s procesem vývoje transportéru OT-810, s jeho verzemi a podrobnými takticko-technickými charakteristikami. Najdete v ní kromě množství technických údajů i unikátní černobílé dobové fotografie a barvené snímky nemnoha dochovaných exemplářů.
Keywords: Militaria; Automobily