Architektura olympijských her - Vlnas, Martin (Grada, 2017)
Pozoruhodný exkurz do historie architektury a technologie olympijských staveb vám představí tuto neobvyklou problematiku mimo jiné z hlediska dopadů na ekonomiku, společnost i životní prostředí.
Keywords: Architektura; Stavebnictví