Myšové - první super čtení s aktivitami - Vaněček, Michal (Bambook, 2017)
Legrační příběhy myšáků a jejich kamarádů, ve kterých není o napínavé zážitky nouze. Užij si dobrodružství a zpestři si čtení řešením zábavných úkolů i vyluštěním nejrůznějších hádanek, bludišť nebo rébusů.
Keywords: První čtení; Pracovní sešity, zábava, hry